Usluca Köyü Derneği
Web Sitemize Hoş Geldiniz

Çamoluk Usluca Köyü Derneği Burs Başvuruları

Usluca Köyü’nden olup, Üniversitelerin Fakülte  bölümlerinden birinde öğrenim görmekte olan köyümüzün üniversiteli gençleri başvurularını aşağıdaki linke tıklayıp açılan sayfadaki formu eksiksiz ve doğru olarak doldurduktan sonra başvurularını yapabilrler. 15 Ekim 2018 tarihine  kadar yapılan başvurular Burs Komisyonu  ilgili kişiler tarafından incelenip sonuçlar kazanan öğrencilere tevdi edilecektir.

Burs başvurusunda bulunmak için şu kriterleri göz önünde bulundurmak gerekiyor:
1- Burs Almaya Hak Kazanan Öğrencilerimiz Burs Komisyonumuz Tarafından Üniversite Okuyan Öğrencilere Düzenlenen Programlara Katılması Mecburidir..
2- Her Hangi Bir Neden Olmadan ve Olmaksızın Sınıf Tekrarı Yapmamak….
3- Burs Başvurusu Yapan Öğrencilerimizin Ailesi Usluca Köyü Derneğimize Kayıtlı Üye Olması Gerekmektedir…
4-  Resmi Kaydı Olmuş Hazırlık Yapmayan Öğrencilere Verilecektir.Referanslarda  Kesin Yazılması mecburi Olup sizlere sorabileceğimiz kişilerin olması şarttır..
5- Müracaat Sonucunda Öğrencilerimizin Yaptıkları Başvurular Sonucu İncelemeler Sonucu Burs Kazanmaya Hak Kazanan Öğrencilerimize Haber Verilecektir….
6 –  Açıköğretimden Üniversite Okuyan Öğrencilerimiz Burs Başvuruları Geçersizdir…
7-  İstenilen evrakları ulaştırmayan öğrencilerimizin burs başvuruları geçersiz sayılacaktır.
8- Başvuru formundaki bilgilerin eksiksiz ve doğru olarak doldurulması gerekmektedir. Formun hatalı ya da eksik olması burs başvurusunun iptal edilmesine sebep olacağından dikkatli ve itinalı doldurulmasında icab eder.
 9- Burs Başvuru Formunda Bulunan Referanslar İçin Anne, Baba ve Kardeşlerinizin Dışında Size Yakın Kişilerin Yazılması Zorunludur…
10 – Son Başvuru Tarihi 15 Ekim 2018 Pazartesi Gününe Kadar Başvurmaları Gerekmektedir.Bu Tarihten Sonra Başvurular Geçerli Sayılmayacaktır..
İRTİBAT İÇİN:
Havaalani Mahallesi Taşocağı Caddesi No 18 Atışalanı Esenler İstanbul Usluca Köyü Dernek Merkezi
USLUCA KÖYÜ DERNEĞİ – BURS KOMİSYONU
HÜSEYİN AYDIN  0532 273 64 68
HER TÜRLÜ BİLGİ ALIP SORABİLİRSİNİZ…..